TRABART

Η εταιρεία μας ΤΡΑΜΠΑΣ Λ. & ΣΙΑ Ε.Ε δραστηριοποιείται στην περιοχή του νομού Αρκαδίας και συγκεκριμένα στο Στενό Τριπόλεως.

Η λειτουργία της με την παρούσα μορφή αποτελεί συνέχεια της μακρόχρονης πορείας της οικογένειας μας στο χώρο της παραγωγής, μεταποίησης κι εμπορίας αγροτικών προϊόντων.

Στεγαζόμαστε σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις και διακινούμε πολλά προϊόντα που παράγονται στην περιοχή μας.

Το προϊόν το οποίο θα παρουσιάσουμε στην έκθεση είναι ΦΡΕΣΚΟ ΣΚΟΡΔΟ ΣΕ ΑΛΜΗ, για την παραγωγή του οποίου χρησιμοποιούνται μόνο αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά ακολουθώντας πιστά την πατροπαράδοτη συνταγή της γιαγιάς με την οποία θα παρουσιάσουμε μια εξαιρετική γεύση στο κοινό της έκθεσης.

Θα θέλαμε να τονίσουμε πως η εταιρεία μας επιμελείται όλα τα στάδια σποράς, καλλιέργειας και παραγωγής του σκόρδου και μπορεί να εγγυηθεί για την αυθεντική γεύση του.

Το συγκεκριμένο προϊόν (Σκόρδο Τριπόλεως), μέσω αναλύσεων που έχουν γίνει, έχει διαπιστωθεί ότι υπερέχει σε σημαντικό ποσοστό συγκριτικά με άλλων περιοχών στην ουσία αλλισίνη. Μια ευρέως φάσματος αντιμικροβιακή ουσία με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που πιθανόν να ελέγχει την υψηλή αρτηριακή πίεση, να μειώνει την υψηλή χοληστερόλη, καθώς επίσης να εμφανίζει ιδιαίτερες αντιοξειδωτικές ικανότητες που ενισχύουν και θωρακίζουν τον ανθρώπινο οργανισμό.