ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Key note speakers:

  • Λευτέρης Λαζάρου, chef & ιδιοκτήτης του εστιατορίου ΒΑΡΟΥΛΚΟ SEASIDE
  • Ντίνα Νικολάου, chef
  • Δημήτρης Μανιατάκης, Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Kingston, Πρόεδρος Μανιατάκειου Ιδρύματος
  • Αντωνία Τριχοπούλου, ιατρός βιοπαθολόγος, έχει  τεκμηριώσει και αναδείξει  ότι η  Μεσογειακή διατροφή, ουσιαστικά η Ελληνική παραδοσιακή διατροφή, είναι υποδειγματική  για την προαγωγή της υγείας και τη μακροβιότητα.
  • Ασπασία Λούβη, Βυζαντινολόγος
  • Μίλτος Καρούμπας, chef, Πρόεδρος Λέσχης Ελλήνων Αρχιμαγείρων 

 

 

Peloponhsos - logos_gr