TA SUPER FOODS ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΕΡ-ΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΓΗΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

TA SUPER FOODS ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΕΡ-ΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΓΗΣ

Key note speakers:

  • Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, τίτλος εισήγησης: Βιολογική δράση του φραγκόσυκου
  • Θεοδώρα Καλογεράκου, διατροφολόγος – Καθηγήτρια στον εκπαιδευτικό όμιλο LE MONDE
  • Ηλίας Αναστασιάδης, chef, καθηγητής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE
  • Αντώνης Δημακόπουλος, Μελισσοκόμος, παραγωγός της βραβευμένης σειράς προϊόντων Άξιον Εστί στην Αρκαδία
  • Άκης Πετρόπουλος, ιδρυτής της MOLIA BLUEBERRIES στην Αρκαδία,τίτλος εισήγησης: το πελοποννησιακό μύρτιλλο.

Συντονισμός – Παρουσίαση: Γιούλη Επτακοίλη, δημοσιογράφος

 

 

Peloponhsos - logos_gr