THE ART OF FOOD BLOGGING – Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ BLOGS

Discussion Panels

THE ART OF FOOD BLOGGING – Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ BLOGS

Μας εμπνέουν, μας ενημερώνουν και μας ταξιδεύουν στον συναρπαστικό κόσμο των γεύσεων αλλά και μας μυούν σε μια διαφορετική προσέγγιση του διατροφικού μας πολιτισμού. Θέλει τέχνη και γνώση η μαγειρική τέχνη όπως και η αφηγηματική. Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για την τέχνη της αφήγησης στα food blogs μέσα από την παρουσίαση πρότυπων παραδειγμάτων.

Key note speakers:

  • Εύα Μονoχάρη, food blogger στο Funky Cook και Founder της ομάδας Food4Good.
  • Μαριλένα Παντάκη, Chef και food blogger, δημιουργός του food blog madameginger.com
  • Δημήτρης Παπαζυμούρης, δημιουργός του food blog Cusina di Caruso
  • Κατερίνα Ντεληδήμου, δημιουργός του food blog culinaryflavors.gr
  • Ξανθή Μπαξεβάνη, δημιουργός του food blog aspoulas.gr