23 Μαΐου 2015
13:00 – 14:00
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ
TA SUPER FOODS ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΕΡ-ΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΓΗΣ
Key note speakers:
- Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, τίτλος εισήγησης: Βιολογική δράση του φραγκόσυκου
- Θεοδώρα Καλογεράκου, διατροφολόγος – Καθηγήτρια στον εκπαιδευτικό όμιλο LE MONDE
- Ηλίας Αναστασιάδης, chef, καθηγητής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE
- Αντώνης Δημακόπουλος, Μελισσοκόμος, παραγωγός της βραβευμένης σειράς προϊόντων Άξιον Εστί στην Αρκαδία
- Άκης Πετρόπουλος, ιδρυτής της MOLIA BLUEBERRIES στην Αρκαδία,τίτλος εισήγησης: το πελοποννησιακό μύρτιλλο.
Συντονισμός – Παρουσίαση: Γιούλη Επτακοίλη, δημοσιογράφος