ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΟΚΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΟΚΑΣ

Executive chef Radisson Blu Park Hotel

Σπούδασε στη σχολή “CHEF D’OEUVRE” στην Αθήνα, και κατέκτησε σημαντικές διακρίσεις σε διάφορους διαγωνισμούς μαγειρικής.

Έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες όπως το Sofitel Athens Airport, το Club Hotel Casino Loutraki, και το Cavo Tagoo στη Μύκονο.

Εργάστηκε σε γνωστά εστιατόρια, όπως Fuga του ομίλου Τραστέλη          (consultant chef Andrea Berton 2*Michelin), Pil Poul 1* Michelin (με τον Jerome Serres)  και  στο εστιατόριο Elia στο Majestic Hotel Tower στο Ντουμπάι  με τον Γιάννη Μπαξεβάνη.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο εξωτερικό στη Le Notre (Frederic Anton 3* Michelin) και στην Ecole Ritz Escoffier.

Διαθέτει σημαντική εμπειρία στο outside catering και εργάστηκε ως executive chef στο πρωτοποριακό project Chef at home.

Δίνει έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, και έχει μεγάλη εκτίμηση στα υλικά του τόπου μας αλλά και της Μεσογείου ευρύτερα.

Από τον Απρίλιο του 2014 έχει αναλάβει τα καθήκοντα του executive chef στο Radisson  Blu Park Hotel.

Κατάγεται από την Ήπειρο, έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Η νέα μεγάλη του αγάπη είναι η μικρή του κόρη.

Αλλες δρασεις απο: ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΟΚΑΣ

CHEF ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΟΚΑΣ

22 Μαΐου 2015
18:00 - 19:00
COOKING STAGE