Ο Χαρίλαος Καλπίδης μεγάλωσε στο Βανκούβερ του Καναδά και στη Λάρισα. Σπούδασε οικονομικά και διοίκηση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το ενδιαφέρον του για την γαστρονομία, τον οδήγησε, το 2003, στη σχολή Chef d’ Ouvre. Εργάσθηκε στον ιδιωτικό τομέα ως επιστημονικός συνεργάτης ευρωπαϊκών προγραμμάτων και στον τραπεζικό χώρο. Από το 2006 μέχρι σήμερα, υπηρετεί στο Υπουργείο Τουρισμού. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί τις εξελίξεις για την σύνδεση της γαστρονομίας και του τουρισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει πρόσφατα εκδώσει δυο έργα, «Γαστρονομικός Τουρισμός – Μια συνολική θεώρηση στη σύνδεση γαστρονομίας και τουρισμού» και «Πρόταση ολοκληρωμένης σύνδεσης γαστρονομίας και τουρισμού.
Αλλες δρασεις απο: ΧΑΡΗΣ ΚΑΛΠΙΔΗΣ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
23 Μαΐου 2015
16:00 – 17:30
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ