ΧΡΥΣΟΜΕΛΟ

Το ΧΡΥΣΟΜΕΛΟ είναι μια Ελληνική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε από τους μελισσοκόμους Ταμπάρη Ιωάννη και Νικηφόρου Χρύσα. Η μελισσοκομική μας βάση βρίσκεται στο Πλατύ Μεσσηνίας (Καλαμάτα) και η έδρα της εταιρείας είναι Ιθάκης 56, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, οπού εκεί γίνεται και η τυποποίηση όλων των προϊόντων μας. Στο ΧΡΥΣΟΜΕΛΟ μεταφέρουμε τα μελίσσια μας σε πολλά μέρη της Ελλάδας κι έτσι παράγουμε διάφορες σπάνιες κα ιδιαίτερες ποικιλίες Ελληνικού μελιού, Γύρης Ανθέων και Βασιλικού πολτού!

Στόχος μας, είναι το ΧΡΥΣΟΜΕΛΟ να μπορέσει να διαφοροποιηθεί στην αγορά βγάζοντας νέα καινοτόμα προϊόντα με βάση πάντα το μέλι μας! Ήδη η gourmet σειρά μας περιλαμβάνει τον μοναδικό κωδικό Θυμαρίσιο μέλι με Μύρτιλο, δικιά μας καινοτομίας που κάνει θραύση στο εξωτερικό (Γερμανία, Σουηδία και Κύπρο)!

Θέλουμε τα μέλι – προϊόντα μας να μπουν στα ράφια των καλύτερων Ελληνικών παντοπωλείων – delicatessen, στα καλύτερα τουριστικά σημεία και στο εξωτερικό, για να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να μπορέσει να δοκιμάσει όλα τα μελιστάλαχτα προϊόντα μας.

Στο ΧΡΥΣΟΜΕΛΟ πιστεύουμε στην εμπιστοσύνη, στον επαγγελματισμό, στην ομαδικότητα, στην καινοτομία και περισσότερο από όλα στην ποιότητα, για την οποία δεν διαπραγματευόμαστε!

Αποστολή μας είναι να φέρουμε γαστρονομική ‘επανάσταση’ με το μέλι μας και τα προϊόντα μας.

Καλή σας απόλαυση!!!