ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Το ΓΑΛΑ  του ΜΟΡΙΑ στηρίζεται στο γάλα του Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων Ανατολ. Πελοποννήσου. Ενας Συνεταιρισμός αγελαδοτρόφων με κέντρο την Αργολίδα που στις τάξεις του φιλοδοξεί να συγκεντρώσει όλα τα γάλατα της Ανατολ. Πελοποννήσου. Είναι συνεπώς μια καθετοποιημένη επιχείρηση που ελέγχει από την παραγωγή των ζωοτροφών , την παραγωγή γάλακτος, την εμφιάλωση έως την διανομή του.

Διαθέτει αυτή την στιγμή όλη την γκάμα των γαλακτοκομικών προιόντων , όπως το γάλα σε συσκευασίες ½, 1, και 5 λιτρων, σε πλήρη και lait μορφή, σοκολατούχο γάλα, επιδόρπια γάλακτος ( ρυζόγαλο ,κρέμες κ.λ.π ), παραδοσιακό γιαούρτι αγελάδος και πρόβειο, στραγγιστό γιαούρτι 1 και 5 λιτρ., τυρια ( φέτα, μυζήθρα, ανθότυρο, γραβιέρα ), και βούτυρο αγελάδος.

Το δίκτυο πωλήσεων μετά 3 χρόνια λειτουργίας επεκτείνεται σε πέντε νομούς της Πελοποννήσου (Κορινθίας, Αργολίδας Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας ), όπου έχουμε κατακτήσει την πρώτη θέση στα τοπικά γάλατα. Τον τελευταίο χρόνο δραστηριοποιούμαστε και στην περιοχή της Αθήνας σε 150 μικρά σημεία πώλησης όπου και ετοιμάζουμε μία σημαντική πρωτοβουλία για το επόμενο διάστημα.