ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΑ DELI ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Discussion Panels

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΑ DELI ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Μια επίκαιρη συζήτηση με στόχο την παρουσίαση επιτυχημένων παραδειγμάτων ελληνικών deli στο εξωτερικό που τα τελευταία χρόνια ανοίγουν το ένα μετά το άλλο σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης και της Αμερικής αποτελώντας τους καλύτερους πρεσβευτές της ελληνικής γαστρονομίας σε διεθνές επίπεδο. Και μια πολύ καλή ευκαιρία για παραγωγούς και επιχειρηματίες από τον χώρο των τροφίμων να εμβαθύνουν στις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές σε επίπεδο τυποποίησης, συσκευασίας, οπτικής ταυτότητας, επικοινωνίας και πρακτικών εξαγωγών αλλά και τις τάσεις της καταναλωτικής ζήτησης τρίτων χωρών μέσα από την ανάδειξη επιλεγμένων case studies. Ειδικοί του χώρου μοιράζονται με το κοινό των Ημερών Γαστρονομίας τη χρήσιμη γνώση και εμπειρία τους.

Key note speakers:

  • Χρήστος Σοκόλης, food marketing expert
  • Νίκος Νυφούδης, δημιουργός και συνιδιοκτήτης της εταιρείας The Life Goddess στο Λονδίνο που εξάγει προϊόντα από περισσότερες από 50 μικρές επιχειρήσεις από ολόκληρη την Ελλάδα. Συνιδιοκτήτης του The WineHouse, πολυχώρος οίνου.
  • Δημήτρης Μαχαιρίδης, Δημοσιογράφος – σεναριογράφος
  • και απευθείας συνδέσεις με ιδιοκτήτες food stores σε πόλεις του εξωτερικού: Αρετή Αθανασίου (koutalaki) Τουλούζη, Γρηγόρης Βαΐτσας, Director – ISLE OF OLIVE στο Λονδίνο

Συντονισμός – παρουσίαση: Νένα Δημητρίου, δημοσιογράφος