ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ APERITIVO
Η σειρά των λικέρ της εταιρίας Finest Roots σε συνεργασία με τον γνωστό bartender Χρήστο Αξαρλή παρουσιάζουν στα πλάισια του προγράμματος Πελοπόννησος Τιμώμενος Γαστρονομικός Προορισμός ένα μοναδικό σεμινάριο με θέμα τη δημιουργία των πρώτων Ελληνικών Aperitivo.
Μυηθείτε στην ιδέα των cocktail που προετοιμάζουν την γευστική παλέτα για ένα ωραίο γεύμα μέσα από την εταιρία Finest Roots καθώς τα τέσσερα μοναδικά λικέρ της βασισμένα στην ελληνική παράδοση: το Ρακόμελο, τη Μαστίχα, την Τεντούρα και το πρώτο ελληνικό amaro το Herb Spirit.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση τεσσάρων δημιουργιών που μπορούν εύκολα και γρήγορα να προλογίσουν ένα γεύμα, συνδυάζοντας τα premium λικέρ με καθημερινά υλικά.
Σας προσκαλούμε λοιπόν σε ένα μοναδικό ταξίδι αρωμάτων και γεύσεων μέσα από τα Μεσσηνιακά λικέρ Finest Roots!