ΠΡΟΒΟΛΗ HORS D’OEUVRE, THE IMPORTANCE OF BEING BASQUE

Athens International Culinary Food Festival
24 Μαΐου 2015
17:00 - 17:10
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

ΠΡΟΒΟΛΗ HORS D’OEUVRE, THE IMPORTANCE OF BEING BASQUE

THE IMPORTANCE OF BEING BASQUE – Opening of the Discussion Panel

THE IMPORTANCE OF BEING BASQUE

Πανευρωπαϊκή πρώτη προβολή
DANIEL KLEIN, MIRRA FINE – THE PERENNIAL PLATE |DOCUMENTARY SHORT| ΙΣΠΑΝΙΑ| 2013| 6 min 30 sec
Η χώρα των Βάσκων είναι ένας περήφανος τόπος όπου οι άνθρωποι ζουν, τρώνε, εργάζονται και ευδοκιμούν εδώ και χρόνια στους καταπράσινους λόφους που πλαισιώνουν την Ισπανία, τη Γαλλία και το Βισκαϊκό Κόλπο. Κατά την επίσκεψή μας σε αυτήν την πλούσια κουλτούρα, περάσαμε μερικές μέρες με έναν παραγωγό μηλίτη (Egoitz) και έναν τυροκόμο (Urtzi) για να μάθουμε για την γαστρονομική τους κληρονομιάς προϊόν τους και την περήφανη πολιτισμική τους κουλτούρα.