THE ‘ANAMA CONCEPT – A CONTEMPORARY WINE CONCEPT
Οι δημιουργοί του The ‘Anama Concept Λευτέρης Μοχιανάκης (Οινολόγος) και Χριστίνα Αποστόλου (Σχεδιάστρια), παρουσιάζουν τις βασικές αξίες & αρχές πάνω στις οποίες στήθηκε το brand,... περισσότερα
ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΩΝ
Εργαστήριο γευσιγνωσίας από τον Δημήτρη Μελεμενή executive chef και τον Μάνο Κεντικελένη sommelier, Starwood Hotels & Resorts Costa Navarino.
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ: FOOD STYLING & PHOTOGRAPHY WORKSHOP ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ MAINTANOS.COM
Η φετινή οπτική ταυτότητα των Ημερών Γαστρονομίας βασίστηκε στο εκπληκτικό Πελοποννησιακό Τραπέζι που έστησε και φωτογράφησε η δημιουργική ομάδα του Maintanos.com Δανάη Ίσαρη, φωτογράφος και Marko... περισσότερα
ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
Θεματικό εργαστήριο γευσιγνωσίας από τους παραγωγούς – μέλη της Γιορτής Ελιάς και Λαδιού στη Σελλασία Λακωνίας
CULINARY SEMINAR: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΚΩΣΤΑΚΟ
Παρουσίαση από τον Αθηναγόρα Κωστάκο
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΠΙΑΤΟΥ
Μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση για τη σχέση της μαγειρικής και της αρχιτεκτονικής σύνθεσης από τον εικαστικό Αλέξανδρο Ψυχούλη, Αναπληρωτή Καθηγητή Τέχνης και Τεχνολογίας, στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων... περισσότερα
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ APERITIVO
Η σειρά των λικέρ της εταιρίας Finest Roots σε συνεργασία με τον γνωστό bartender Χρήστο Αξαρλή παρουσιάζουν στα πλάισια του προγράμματος Πελοπόννησος Τιμώμενος Γαστρονομικός Προορισμός... περισσότερα
ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
Θεματικό εργαστήριο γευσιγνωσίας ελαιόλαδου από τους παραγωγούς – μέλη της Γιορτής Ελιάς και Λαδιού στη Σελλασία Λακωνίας
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΙΡΗ ΠΑΝΑΓΑΚΟΥ
Ένα ταξίδι μύησης στα μοναδικά Πελοποννησιακά προϊόντα και την κουζίνα της Μάνης, από την Μαίρη Παναγάκου, ιδιοκτήτρια της ξενοδοχειακής μονάδας “Kotronas Bay Bungalows” στον Κότρωνα... περισσότερα