ΘΕΜΙΣ ΚΑΡΔΙΟΛΑΚΑ

ΘΕΜΙΣ ΚΑΡΔΙΟΛΑΚΑ

Η Θέμις Καρδιόλακα έχει σπουδάσει Οικονομικά. Έχει δύο μεταπτυχιακά στην  Επικοινωνία και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Επίσης, μιλάει τρεις γλώσσες. Παρόλαυτά, το πτυχίο που ισχυρίζεται ότι απόλαυσε περισσότερο είναι αυτό του χασάπη (γιατί και από αυτό έχει)! Και έτσι όπως τελικά της τα έφερε η ζωή, αυτό είναι και το πιο χρήσιμο στη δουλειά της (καθώς και διάφορα σεμινάρια μαγειρικής που έχει παρακολουθήσει).

Αν και δε θεωρεί ότι δουλεύει. Είναι ευτυχισμένη που έχει καταλήξει να κάνει τη μεγάλη της αγάπη -τη μαγειρική- δουλειά. Γιατί, “τι καλύτερο από το να βρίσκεσαι σε μία κουζίνα με υλικά γύρω σου, να αυτοσχεδιάζεις και να δημιουργείς κάτι τόσο γευστικό που –στην κυριολεξία- να γλείφεις τα δάχτυλά σου; Ποια μπορεί να είναι μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να βλέπεις τους αγαπημένους σου γύρω από ένα τραπέζι να τρώνε, να γελάνε και να σου λένε πόσο χρυσοχέρα είσαι (γιατί, η αλήθεια είναι, ότι θέλεις να το ακούς κιόλας);”, αυτά μας λέει τουλάχιστον.

Η Θέμις έχει έχει μελετήσει και ασχοληθεί πολύ με τη σωστή διατροφή των παιδιών της, θεμέλιο λίθο της ανάπτυξής τους. Αποφάσισε λοιπόν να μοιραστεί “μυστικά” και πληροφορίες που συνέλεξε όλα αυτά τα χρόνια, με στόχο να βοηθήσει και άλλες μαμάδες, με τρόπο εύκολο και ανώδυνο, ώστε να προάγουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες στην καθημερινότητα των παιδιών τους.

Έχει γράψει το “Μαμά, δεν τρώω πράσινα” και το “Όχι πια γλουτένη, μαμά”

Την Θέμιδα μπορείτε να την παρακολουθείτε στο website της www.mamaknows.gr.

Αλλες δρασεις απο: ΘΕΜΙΣ ΚΑΡΔΙΟΛΑΚΑ