Σπούδασε διεύθυνση φωτογράφίας και φωτογραφία.
Εργάστηκε 2 χρόνια στον κινήματογράφο ως βοήθος οπερατέρ και στην τηλεόραση κάνοντας κάμερα. Μέτα δούλεψε στο χώρο των περιοδικών για πέριπου 7 χρόνια ως φωτογράφος. Εκανε ενα διάλειμα 1 χρόνου,και μέτα ασχολήθηκε με το μαγαζι «Μπισκότο από σπίτι» την οικογενειακη επιχείρηση και αποφάσισε να παρακολούθησει τα σεμίναρια ζαχαροπλαστικής του Στέλλιου Παρλιάρου. Εκανε σεμινάρια για διακόσμηση τούρτας . Παραδίδει σεμινάρια σε συνεργασία με τα καταστήματα cookshop, συνεργαζεται με το περιοδικό Τηλεθεατης για μια μηνιαία εκδοση περιοδικού ζαχαροπλαστικης με τίτλο « Ζαχαροπλαστική στο σπίτι» , συμμετείχε στην έκπομπη «γλυκες αλχημείες» . Συμμετείχε στον τελικό του “junior master chef» διδάσκοντας την παρασκευή τούρτας με ζαχαρόπαστα. Επόμενο βήμα το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και σειρά καταστημάτων με όνομα “Evita loves cakes “.