ΣΩΤΗΡΗΣ Δ. ΜΠΑΜΠΑΓΙΟΥΡΗΣ
C.sp. Dipl. agriculture biologique, Fr. -Managing Committee President of ¨LOCAL FOOD EXPERTS – s.c.e¨ -Substitute representative of Greece to the IFOAM.eu Ο Σωτήρης Δ.... περισσότερα
ΓΙΑΝΝΗΣ Β. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Μέλος Δ.Σ. της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία Α.Ε. η οποία έχει δημιουργήσει το πρότυπο «We do local». ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ... περισσότερα
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΛΟΒΕΡΟΥ
H Δήμητρα Κολοβέρου έχει κάνει σπουδές στο Marketing και την Διαφήμιση και έχει εργαστεί σε Πανελλαδικά και Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Αθήνας και της... περισσότερα
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΡΤΕΣΗΣ
Ο Απόστολος Κορτέσης, έχει συμβάλλει τα τελευταία οκτώ χρόνια στην πιστοποίηση των ελληνικών επιχειρήσεων τόσο με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 834/07 για την βιολογική παραγωγή των... περισσότερα
ΞΑΝΘΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ
Είμαι η Ξανθή Μπαξεβάνη, ζω στην Αθήνα, όπου σαν συνταξιούχος πλέον αφιερώνω ένα μεγάλο μέρος του χρόνου μου στη μεγάλη μου αγάπη τη μαγειρική. Η παρουσία... περισσότερα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΖΥΜΟΥΡΗΣ
Γεννημένος το 1959 στην Αθήνα, έχει MBA από το Pace University της Νέας Υόρκης. Τα πρώτα 12 χρόνια της καριέρας του ήταν διευθυντικό στέλεχος Marketing... περισσότερα
ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ
Eίμαι η ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ σπούδασα παιδαγωγός, food blogger στο Funky Cook από το 2008 και Founder της ομάδας Food4Good. Αυτό που με εκφράζει περισσότερο είναι... περισσότερα
ΚΑΤΕΡIΝΑ ΝΤΕΛΗΔHΜΟΥ
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Έχω σπουδάσει οικονομικά στη Νομική Σχολή Αθηνών, Οικονομικό Τμήμα, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing στο Αμερικάνικο Κολλέγιο και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση... περισσότερα
ΜΑΡΙΛΟΥ ΠΑΝΤΑΚΗ
Η Μαριλού, είναι Chef και Food Blogger. Έχει σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία στο ΤΕΙ Καστοριάς, επάγγελμα το οποίο εξάσκησε για περίπου 6 χρόνια σε εταιρείες... περισσότερα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΡΙΒΕΣΗΣ
Studied culinary arts in 1996 in Athens, then working in several restaurants and hotels, the desire to explore other flavors and ingredients of the world... περισσότερα