ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΑΡΜΠΕΑΣ
O Στέλιος Μπαρμπέας γεννήθηκε το 1986 στην Καλαμάτα. Ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση και σπούδασε την μαγειρική τέχνη στον εκπαιδευτικό όμιλο “Le Monde”, στην Αθήνα. Η... περισσότερα
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΑΣ
Panagiotis Kokkalas, Executive Chef with more than 20 years experience and Founder of “Greco Food”,has combined his name with the Greek cuisine and the Greek... περισσότερα
ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΤΟΥΝΕΤΑΣ
Ο Μιχάλης Ντουνέτας, μετά το Λύκειο αποφοίτησε από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου και παρακολούθησε σεμινάρια Ιταλικής κουζίνας στη Σχολή Etoile Ιταλίας και ζαχαροπλαστικής στην... περισσότερα
ΜΑΡΙΑ ΕΚΜΕΚΤΣΙΟΓΛΟΥ
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη. Ένας μεγάλος έρωτας και ένας γάμος την έφεραν στη Θεσσαλονίκη όπου έζησε 15 χρόνια. Μετά το τέλος... περισσότερα
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΚΑΔΑΚΗ
Η Κατερίνα Μαρκαδάκη γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1979. Τα παιδικά της χρόνια ήταν μοιρασμένα μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής. Σπούδασε ΜΜΕ και Γαλλική Φιλολογία στο... περισσότερα
ΘΕΜΙΣ ΚΑΡΔΙΟΛΑΚΑ
Η Θέμις Καρδιόλακα έχει σπουδάσει Οικονομικά. Έχει δύο μεταπτυχιακά στην Επικοινωνία και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Επίσης, μιλάει τρεις γλώσσες. Παρόλαυτά, το πτυχίο που ισχυρίζεται ότι... περισσότερα
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΨΥΧΟΥΛΗΣ
Ο Αλέξανδρος Ψυχούλης γεννήθηκε στο Βόλο το 1966 και σπούδασε ζωγραφική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Τα πρώτα του έργα είναι αλληλεπιδραστικές εγκαταστάσεις... περισσότερα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΡΗΣ
Ο Βασίλης Πορής, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Από μικρός είχε κλίση στη μαγειρική, και η αγάπη του για την κουζίνα τον οδήγησε μεγαλώνοντας στις... περισσότερα
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΓΑΔΟΣ
Ο Χρήστος Βέργαδος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σπάρτη. Η οικογένεια του διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια ζαχαροπλαστείο εκεί, στο οποίο και εργάζεται παράλληλα, έτσι εύλογα... περισσότερα