23 Μαΐου 2015
11:00 - 11:50
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ
ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
Key note speakers:
- Λευτέρης Λαζάρου, chef & ιδιοκτήτης του εστιατορίου ΒΑΡΟΥΛΚΟ SEASIDE
- Ντίνα Νικολάου, chef
- Δημήτρης Μανιατάκης, Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Kingston, Πρόεδρος Μανιατάκειου Ιδρύματος
- Αντωνία Τριχοπούλου, ιατρός βιοπαθολόγος, έχει τεκμηριώσει και αναδείξει ότι η Μεσογειακή διατροφή, ουσιαστικά η Ελληνική παραδοσιακή διατροφή, είναι υποδειγματική για την προαγωγή της υγείας και τη μακροβιότητα.
- Ασπασία Λούβη, Βυζαντινολόγος
- Μίλτος Καρούμπας, chef, Πρόεδρος Λέσχης Ελλήνων Αρχιμαγείρων