ΟΙΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ

Η εταιρεία ΟΙΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ δημιουργήθηκε το 2007 από δύο φίλους τον ΛΑΜΠΡΟ ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟ & τον ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΡΔΑΛΗ μαζί με τις συζύγους μας την ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΥ και την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΑΡΙΤΗ με στόχο να συμβάλουμε στη χρήση τροφών με αποδεδειγμένη διατροφική αξία χρησιμοποιώντας συνταγές και πρώτες ύλες από τον τόπο μας .

Νοιώσαμε την ανάγκη να δώσουμε ονοματεπώνυμο και αξία σε αυτές τις συνταγές και τις πρώτες ύλες δημιουργώντας τρόφιμα που θα σέβονται τον καταναλωτή και θα τιμούν την πρώτη ύλη.

Το ονοματεπώνυμο το εμπνευστήκαμε από τα ονόματα των συζύγων μας

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ & ΝΤΙΝΑ <ΑΔΑΜΑ-ΝΤΙΝΑ> δίνοντας όνομα στην φανταστική γιαγιά , τη γιαγιά του καθενός μας που μας κληροδότησε τις συνταγές και τις αξίες με στόχο να τις μεταφέρουμε με την ίδια φροντίδα που τις παραλάβαμε στο παρόν και στο μέλλον .

<<ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΝΑΙ , ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΟΧΙ >>     με     <<ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>

Πάνω σε αυτές τις φράσεις στήθηκε η εταιρεία .

Για να εξασφαλίσουμε το  <<ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΝΑΙ>> μπορώ να πω ότι δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου γιατί όπως σε όλη την περιφέρεια έτσι και στον τόπο μας οι παραδοσιακές συνταγές και οι αγνές πρώτες ύλες είναι μέσα στην καθημερινότητα μας .

Για να εξασφαλίσουμε <<ΤΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΟΧΙ >> χρειάστηκε να συνεργαστούμε με ειδικούς για την ασφάλεια των τροφίμων που με ειδικά μηχανήματα και την κατάλληλη τεχνογνωσία παρακολουθούμε την παραγωγική διαδικασία σε όλα τα στάδια , από την παραλαβή των πρώτων υλών μέχρι το τελικό αποτέλεσμα ώστε να έχουμε ένα πραγματικά παραδοσιακό και υγιεινό προιόν .

Η  <<ΣΥΝΕΠΕΙΑ>> των δύο πρώτων στόχων μας εξασφαλίζει το παρόν και

Η <<ΣΥΝΕΧΕΙΑ>> των τριών προηγούμενων στόχων θα μας εξασφαλίσει το μέλλον