ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΣΕΦΕΡΛΗ

Το ελαιόλαδο «Σεφερλή» από την Σπάρτη που το εμπιστεύονται οι κορυφαίοι σεφ και εστιάτορες στην χώρα μας και στο εξωτερικό.

Μία μικρή οικογενειακή μονάδα από ένα χωριό της Λακωνίας μπορεί να φθάσει να δίνει λάδι σε κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια και ξενοδοχεία της χώρας μας; Ο ελαιώνας Σεφερλή απέδειξε πως μπορεί, αφού τα προϊόντα του είναι εξαιρετικής ποιότητας, με υψηλή διατροφική αξία και τα εμπιστεύονται πλέον και κορυφαίοι σεφ και εστιάτορες!
Ο ελαιώνας Σεφερλή βρίσκεται στο χωριό Γκοριτσά της Λακωνίας. Οι παππούδες του Χρήστου Σεφερλή ασχολούνταν με την καλλιέργεια της ελιάς από το 1875. Η παράδοση αυτή συνεχίστηκε από γενιά σε γενιά και έτσι σήμερα ο Χρήστος εξακολουθεί να παράγει και να προωθεί τον πιο πολύτιμο καρπό της Λακωνικής γης, την ελιά της και το ελαιόλαδό της.
[Ο Χρήστος αποφάσισε να αξιοποιήσει το παλιό πατρικό της οικογένειας, διαμορφώνοντάς το σε ένα σύγχρονο τυποποιητήριο ελαιολάδου, να αφήσει πίσω του τη ζωή και την καθημερινότητα της πόλης και να ασχοληθεί με το λάδι. Το Μάιο του 2006 ξεκίνησε και πάλι να διακινεί το ελαιόλαδό του και λίγο καιρό αργότερα τα πρώτα θετικά μηνύματα είχαν αρχίσει να έρχονται. Σήμερα κάνει ο ίδιος την διανομή στην Αθήνα, όπου ανεβαίνει μία φορά την εβδομάδα. Με τον τρόπο αυτό δεν παρεμβάλλονται μεσάζοντες και δεν αυξάνεται η τιμή των προϊόντων].
Τα προϊόντα Ελαιώνας Σεφερλή θα τα βρείτε στα super markets ΔΟΥΚΑΣ, στα super markets ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ και σε άλλα επιλεγμένα σημεία πώλησης.
Τα προϊόντα Ελαιώνας Σεφερλή έρχονται και στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα στο 27310 74441