ΦΑΡΜΑ ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ

Η ΦΑΡΜΑ ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ δημιουργήθηκε το 1991 στα Μέγαρα από τον Ανδρέα και τη Ράνια Τρομπέτα. Η ΦΑΡΜΑ ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ έχει καταφέρει να έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία που απαιτείται, όπως και τη δυνατότητα κάθετης παραγωγής προϊόντων κουνελιού, ώστε να διασφαλίζει σε κάθε στάδιο την υψηλή ποιότητα.

Στοχεύοντας στην υψηλή ποιότητα, η οικογένεια Τρομπέτα από την αρχή της δημιουργίας της, ανέπτυξε συστηματική συνεργασία με οίκους του εξωτερικού που κατέχουν τεχνογνωσία στο χώρο της κονικλοτροφίας. Από το 1992 συνεργάζεται με εταιρείες γενετικής βελτίωσης από την Ιταλία, από το 1999 συνεργάζεται με την CIA Ιταλίας που κατασκευάζει εξοπλισμό κονικλοτροφείων, από το 2007 συνεργάζεται με την Eurolap Hyla Γαλλίας, απ’ όπου προμηθεύεται το αναπαραγωγικό υλικό και από το 2008 συνεργάζεται με την Sun Company Ιταλίας απ’ όπου προμηθεύεται ζωοτροφές (κουνελίνη).

Η ΦΑΡΜΑ ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ δραστηριοποιείται στους εξής τομείς: Στην παραγωγή φρέσκου ή φρεσκοκατεψυγμένου κουνελιού που προέρχεται από το σύγχρονο κονικλοτροφείο μας στη Ν. Δάφνη Μεγάρων. Στην εμπορία κρέατος κουνελιού( super markets, ντελικατέσσεν, κρεοπωλεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια  κτλ. ). Στην εμπορία εξοπλισμού κονικλοτροφείων, στην εμπορία πατρογονικών και αναπαραγωγικών κουνελιών και στον σχεδιασμός μονάδων.