THE ART OF FOOD BLOGGING – Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ BLOGS
Μας εμπνέουν, μας ενημερώνουν και μας ταξιδεύουν στον συναρπαστικό κόσμο των γεύσεων αλλά και μας μυούν σε μια διαφορετική προσέγγιση του διατροφικού μας πολιτισμού. Θέλει... περισσότερα
SAN SEBASTIAN: CULINARY CASE STUDY
Μια μικρή ακριτική πόλη στην χώρα των Βάσκων, απέχοντας 12 μόλις χιλιόμετρα από τα Γαλλικά σύνορα. κατάφερε να αποτελέσει το γαστρονομικό φαινόμενο του πλανήτη. Τα... περισσότερα
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΑ DELI ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Μια επίκαιρη συζήτηση με στόχο την παρουσίαση επιτυχημένων παραδειγμάτων ελληνικών deli στο εξωτερικό που τα τελευταία χρόνια ανοίγουν το ένα μετά το άλλο σε διάφορες... περισσότερα
FOOD COMMUNITIES: SUSTAINABLE FOOD PRACTICES
Key note speakers: Γιώργος Κεράνης, Επιστημονικός συνεργάτης της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του Δήμου Αθηναίων. Τίτλος εισήγησης: Διατροφική Πολιτική και Βιώσιμα αγροδιατροφικά συστήματα:... περισσότερα
WE DO LOCAL – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΙΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
We do local. Ή αλλιώς διαδίδοντας τα τοπικά ήθη και έθιμα. Παρουσιάζοντας την τοπική κουζίνα. Υποστηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς, με σεβασμό στο περιβάλλον και την... περισσότερα