THE ART OF FOOD BLOGGING – Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ BLOGS

FOOD COMMUNITIES: SUSTAINABLE FOOD PRACTICES

Key note speakers: Γιώργος Κεράνης, Επιστημονικός συνεργάτης της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του Δήμου Αθηναίων. Τίτλος εισήγησης: Διατροφική Πολιτική και Βιώσιμα αγροδιατροφικά συστήματα:...
περισσότερα

WE DO LOCAL – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΙΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

We do local. Ή αλλιώς διαδίδοντας τα τοπικά ήθη και έθιμα. Παρουσιάζοντας την τοπική κουζίνα. Υποστηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς, με σεβασμό στο περιβάλλον και την...
περισσότερα