THE ‘ANAMA CONCEPT – A CONTEMPORARY WINE CONCEPT
Οι δημιουργοί του The ‘Anama Concept Λευτέρης Μοχιανάκης (Οινολόγος) και Χριστίνα Αποστόλου (Σχεδιάστρια), παρουσιάζουν τις βασικές αξίες & αρχές πάνω στις οποίες στήθηκε το brand,... περισσότερα
ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΩΝ
Εργαστήριο γευσιγνωσίας από τον Δημήτρη Μελεμενή executive chef και τον Μάνο Κεντικελένη sommelier, Starwood Hotels & Resorts Costa Navarino.
Η ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΑΓΓΑ
Η γνωστή μαγείρισσα από την Αρκαδία, Αναστασία Λάγγα, παρουσιάζει πρόγραμμα εμπνευσμένο από τον φετινό Τιμώμενο Γαστρονομικό μας Προορισμό και την παραδοσιακή κουζίνα της περιοχής: Αρκαδιανή... περισσότερα
CHEF IN RESIDENCE ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΕΜΕΝΗΣ
Ο Δημήτρης Μελεμενής, Executive chef, Starwood Hotels & Resorts Costa Navarino, παρουσιάζει μια συνταγή εμπνευσμένη από την Πελοπόννησο, τον φετινό Τιμώμενο Γαστρονομικό μας προορισμό.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ CORINTHIAN CLUSTER
Key note speakers: Σωτήρης Γκατζιούφας, Πρόεδρος του Δικτύου Νέων Επιχειρηματιών Κορινθίας -Corinthian Cluster Σύλβια Καραντάνη, μέλος Corinthian Cluster Πάνος Κλουτσινιώτης, συνιδρυτής της Melissi&Co (Ladolea Olive Oil) Θοδωρής... περισσότερα
ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Key note speakers: Πάνος Πούλος, Πρόεδρος Ένωσης Αγροτουρισμού Πελοποννήσου Γιώργος Καραμπάτος, Ειδικός σε θέματα τουριστικού και δικτυακού marketing, εμπνευστής και εκτελεστικός διευθυντής των πολιτιστικών διαδρομών... περισσότερα
Ο ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Key Note speakers: Κίμων Τσακίρης, βραβευμένος σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός, το βραβευμένο του ντοκιμαντέρ «Μήτσιγκαν – Ομορφιές και Δυσκολίες» προβάλλεται στο φετινό πρόγραμμα του AICFF Τζίνα... περισσότερα
Ο ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ
Key note speakers: Θανάσης Παπαϊωάννου, δημιουργός των κρασιών του «Κτήματος Παπαϊωάννου». Έχει συγγράψει βιβλίο αμπελουργίας, έχουν δημοσιευτεί δεκάδες μελέτες αμπελοοινικού και οικονομικού ενδιαφέροντος. Τίτλος ομιλίας: Αμπελώνας... περισσότερα
TA SUPER FOODS ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΕΡ-ΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΓΗΣ
Key note speakers: Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, τίτλος εισήγησης: Βιολογική δράση του φραγκόσυκου Θεοδώρα Καλογεράκου, διατροφολόγος – Καθηγήτρια στον εκπαιδευτικό όμιλο LE MONDE Ηλίας... περισσότερα