THE ‘ANAMA CONCEPT – A CONTEMPORARY WINE CONCEPT

CHEF IN RESIDENCE ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΕΜΕΝΗΣ

Ο Δημήτρης Μελεμενής, Executive chef, Starwood Hotels & Resorts Costa Navarino, παρουσιάζει μια συνταγή εμπνευσμένη από την Πελοπόννησο, τον φετινό Τιμώμενο Γαστρονομικό μας προορισμό.  

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ CORINTHIAN CLUSTER

Key note speakers: Σωτήρης Γκατζιούφας, Πρόεδρος του Δικτύου Νέων Επιχειρηματιών Κορινθίας -Corinthian Cluster Σύλβια Καραντάνη, μέλος Corinthian Cluster Πάνος Κλουτσινιώτης, συνιδρυτής της Melissi&Co (Ladolea Olive Oil) Θοδωρής...
περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Key note speakers: Πάνος Πούλος, Πρόεδρος Ένωσης Αγροτουρισμού Πελοποννήσου Γιώργος Καραμπάτος, Ειδικός σε θέματα τουριστικού και δικτυακού marketing, εμπνευστής και εκτελεστικός διευθυντής των πολιτιστικών διαδρομών...
περισσότερα

Ο ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Key note speakers: Θανάσης Παπαϊωάννου, δημιουργός των κρασιών του «Κτήματος Παπαϊωάννου». Έχει συγγράψει βιβλίο αμπελουργίας, έχουν δημοσιευτεί δεκάδες μελέτες αμπελοοινικού και οικονομικού ενδιαφέροντος. Τίτλος ομιλίας: Αμπελώνας...
περισσότερα

TA SUPER FOODS ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΕΡ-ΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΓΗΣ

Key note speakers: Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, τίτλος εισήγησης: Βιολογική δράση του φραγκόσυκου Θεοδώρα Καλογεράκου, διατροφολόγος – Καθηγήτρια στον εκπαιδευτικό όμιλο LE MONDE Ηλίας...
περισσότερα
1 2 3 9