CHEF ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΟΚΑΣ
Ο Γιάννης Λιόκας, Executive Chef του εστιατορίου St’ Astra του ξενοδοχείου Radisson Blu Park παρουσιάζει ένα απολαυστικό πρόγραμμα γευσιγνωσίας: Μπακαλιάρο σε εικονική κρούστα από κάρβουνο,... περισσότερα
ΠΡΟΒΟΛΗ HORS D’OEUVRE, THE VOICES OF SILENCE
THE VOICES OF SILENCE Πάμελα Στεφανοπούλου | Animated short | Ελλάδα | 2012 | 2 min Οι λέξεις που χρησιμοποιούνται για να κατονομάσουν ένα πρόβλημα... περισσότερα
ΠΡΟΒΟΛΗ HORS D’OEUVRE, VERRÜCKT: THE SNAIL FARMER OF VIENNA
Verrückt: The Snail Farmer of Vienna Kevin Longa| Documentary short| Αυστρία| 2015 | 6 min 33 sec Πανελλήνια πρώτη προβολή Ένας άνδρας αφήνει τη δουλειά... περισσότερα
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ RED OBSESSION
RED OBSESSION David Roach, Warwick Ross|Ντοκιμαντέρ | Αυστραλία| 2013 | 75 min Τι είναι αυτό που έχει κάνει το κρασί του Μπορντό να ξεχωρίζει εδώ... περισσότερα
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΗΤΣΙΓΚΑΝ – ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΤΣΑΚΙΡΗ
ΜΗΤΣΙΓΚΑΝ – ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΙΜΩΝ ΤΣΑΚΙΡΗΣ | ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ | ΕΛΛΑΔΑ| 2015 | 60 min Ο Δημήτρης Τσίγγανος (γνωστός και ως «Μήτσιγκαν») είναι ένας Έλληνας... περισσότερα
CHEF IN RESIDENCE ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΓΑΔΟΣ
Ο γνωστός pastry Chef Χρήστος Βεργάδος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από την Πελοπόννησο: Μιλφειγ μπακλαβάς σε σούπα πορτοκαλιού
FEATURE ARTISTS – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ PERENNIAL PLATE ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥΣ
Κάθε χρόνο στο ειδικό αφιέρωμα του AICFF με τίτλο AICFF FEATURE ARTISTS, προβάλλουμε το έργο επιλεγμένων δημιουργών που μας εμπνέουν με τις ιστορίες και τις... περισσότερα
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ SLOW FOOD STORY
SLOW FOOD STORY Stefano Sardo |DOCUMENTARY | ΙΤΑΛΙΑ | 2013 | 73 min Το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία του κινήματος Slow Food και του χαρισματικού... περισσότερα
ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΚΩΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
Θεματικό εργαστήριο λακωνικών γεύσεων από τους παραγωγούς – μέλη της Γιορτής Ελιάς και Λαδιού στη Σελλασία Λακωνίας
ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΕΛΑΝΑ ΖΩΜΟ
This is Sparta! Ο Chef Σταμάτης Τσίλιας παρουσιάζει ένα συναρπαστικό πρόγραμμα γευσιγνωσίας συνδυάζοντας τις σύγχρονες υπερτροφές της Πελοποννησιακής γης.