ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΚΟΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΚΟΛΗΣ

Ο Χρήστος Σοκόλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά το 1972. Σπούδασε Business Administration & Marketing στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ η μεγάλη αγάπη του για τη γαστρονομία τον οδήγησε σε ταξίδια στη Γαλλία, σε σεμινάρια γευσιγνωσίας καθώς και την απόκτηση του Advanced Certificate από το Wines & Spirits Educational Trust.
Από το 2000 μπαίνει ενεργά στο χώρο της γεύσης ως μέτοχος της γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων “Fresh Pastry Shops” και αφοσιώνεται στην αναγέννηση και ουσιαστική επαναφορά του brand “Fresh” στην ελληνική αγορά. To 2007 ιδρύει την Επίγευσις ΑΕ με αντικείμενο την εισαγωγή και διακίνηση προϊόντων γαστρονομίας υψηλής ποιότητας. To 2009, αξιοποιώντας τις γνώσεις του γύρω από την ελληνική αγορά τροφίμων, ιδρύει την εταιρεία συμβούλων Food Concepts, με αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένου πακέτου υπηρεσιών marketing και δημοσίων σχέσεων αποκλειστικά στον κλάδο τροφίμων και ποτών υψηλής γαστρονομίας.
Το σύνολο των δραστηριοτήτων της Food Concepts περιλαμβάνει: σχεδιασμό προϊόντος και branding, σχεδιασμό και ανάπτυξη καταστημάτων ντελικατέσσεν και εστιατορίων, έρευνα αγοράς και κατάρτιση marketing plan και διοργάνωση γαστρονομικών event με στόχο την προβολή του ποιοτικού Ελληνικού τροφίμου!
Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης προβολής και επικοινωνίας των ελληνικών υψηλής ποιότητας προϊόντων, η Food Concepts διαχειρίζεται την επικοινωνία, τις εξαγωγές, τις δημόσιες σχέσεις και το γραφείο τύπου ενός σημαντικού αριθμού Ελλήνων παραγωγών, εκπροσωπώντας τους σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο Χρήστος διατηρεί λογαριασμούς σε Facebook και Twitter και θεωρεί ότι τα social media θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στον κοινωνικό αλλά και επιχειρηματικό ιστό τα επόμενα χρόνια.

Αλλες δρασεις απο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΚΟΛΗΣ