ΠΡΟΒΟΛΗ DESSERT SHORT, AN ACT OF RESISTANCE

CHEF ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΡΗΣ

O Βασίλης Πορής, Chef και καθηγητής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE παρουσιάζει πρόγραμμα γευσιγνωσίας εμπνευσμένο από την Πελοπόννησο τον φετινό μας Τιμώμενο Γαστρονομικό Προορισμό.  

FOOD COMMUNITIES: SUSTAINABLE FOOD PRACTICES

Key note speakers: Γιώργος Κεράνης, Επιστημονικός συνεργάτης της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του Δήμου Αθηναίων. Τίτλος εισήγησης: Διατροφική Πολιτική και Βιώσιμα αγροδιατροφικά συστήματα:...
περισσότερα

ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ LETS GO GREEN

Βιωματικό εργαστήριο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για παιδιά. Στο εργαστήριο κομποστοποίησης του letsgogreen.gr, ο «Γεώ» ο γεωσκώληκας υπεύθυνος κομποστοποίησης εκπαιδεύει τους μικρούς του φίλους και τους μαθαίνει...
περισσότερα

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ. ΦΡΑΟΥΛΕΣ, ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΜΕΛΙ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΛΙΒΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΔΑΝΕΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΡΙΚΑ ΠΑΠΑΒΕΝΕΤΙΟΥ

Ένα γλυκό παραμύθι που δείχνει στα παιδιά, με τρόπο διασκεδαστικό, την αξία της σωστής διατροφής. Όλα κυλούσαν ανέμελα στη Χώρα της Ροδαλής Χαράς. Οι κάτοικοι...
περισσότερα